Medvirkende

Maria Molund, dirigent

Mr. Caboom: Christian Eriksen
Svartnissen: Hans Petter Jørgensen
Ove Rocketroll: Ove Storland
Kissa Nissemann: Kristian Arntsen

Idè og konsept:
Christian Eriksen, Hans Petter Jørgensen,
Kristian Arntsen & Ove Storland

Sted

Fartein Valen, Stavanger konserthus

Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Barnas Nyttårsfest»: Pga. Covid-19-restriksjoner blir forstillingene utsatt og flyttet fra januar 2022 til januar 2023. Alle som har kjøpt billett, beholder plassene på tilsvarende dag om et år. Vi sender deg ny billett med korrekt informasjon. Skulle det ikke passe for deg å delta i 2023, kan du be om refusjon. I så fall kan du kontakte oss på e-post billett@stavanger-konserthus.no innen torsdag 13. januar 2022. Husk å oppgi ditt ordrenummer. 

Svartnissen, Ove Rocketroll, Kissa Nissemann og Mr. Caboom er navnet på de fire nissene som hver jul lager familieforestilling i Sola Kulturhus. I 2022 feirer de 20 års jubileum og tar med seg nisseluene fra Sola Kulturhus til Fartein Valen i Stavanger konserthus for å kickstarte 2023 med Stavanger Symfoniorkester. Vi inviterer hele familien inn i nissenes særegne og litt skrudde univers, inspirert av Last Night of the Proms, avslutningskonserten på den årlige promenadekonsertserien The Proms i Royal Albert Hall i London.

SSO opererer vanligvis uten kleskode, men til Barnas nyttårsfest oppfordrer vi alle til å kle seg ut som staselige konger, tøffe dronninger, skumle prinser og rå prinsesser! Ingen høytidsstemt nyttårsfest uten innslag av blått blod, så børst støv av prinsessekjolen og legg festbuksen i press. Å kle seg som en prins føles tross alt helt konge!