Julestemningen er sikret med Love Actually på lerretet og live orkester på scenen!

Love Actually er en romantisk filmkomedie fra 2003 med en fantastisk samling stjerneskuespillere som Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth og Hugh Grant  i hovedrollene.

Vi befinner oss i London, fem uker før jul. Statsministeren faller hodestups for en av sine ansatte, bare øyeblikket etter at han inntar Downing Street 10. En forfatter «rømmer» til Sør-Frankrike for å lege sitt knuste hjerte, og finner den store kjærligheten. En godt gift kvinne mistenker at ektemannen er i ferd med å gli fra henne. En nygift kvinne feiltolker signalene hun får fra brudgommens bestevenn. En skolegutt forsøker å vinne oppmerksomhet til den mest uoppnåelige jenta på skolen.  En enkemann og stefar forsøker å bli kjent på ny med sønnen som plutselig ble en fremmed, mens en kontorsjef forsøker å gjøre noe med avstandsforelskelsen på kontoret. Den aldrende rockestjernen håper  på et comeback sent i karrieren.

Alle gjør de Love Actually til en uforglemmelig film som ikke bare forteller én historie, men hvor ti forskjellige flettes i hverandre – selvfølgelig mens skjebnen stikker kjepper i hjulene på de mest ubeleilige tidspunkt.

Filmen blir vist i originalversjon med norsk tekst.

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Stavanger Symfoniorkester