Program

The Meet Cute
Clap Hands Let's Dance
True Colours
The Baton Between Us
Second Thoughts
Magic's Gone
The Tent
The Lantern

Medvirkende

Komponist/arrangement: Janove Ottesen
Musikk: Stavanger Symfoniorkester
Manus: Christian Eriksen
Skuespiller: Christian Eriksen
Skuespiller: Nina Ellen Ødegård
Skuespiller: Matias Kuoppala
Scenograf: Arne Nøst
Koreograf: Therese Markhus
Kostymedesigner: Christina Lovery
Maskør: Jill Tonje Holter
Lysdesign og animatør: Reidar Richardsen
Regi: Christian Eriksen og Arne Nøst
Orkestrering: Gisle Kverndokk
Dirigent: Nick Davies

Sted

Fartein Valen, Stavanger konserthus

«Imponerende, originalt og rørende» skrev Aftenbladets anmelder om The Mute. «Stor originalitet og godt spill» skrev juryen i sin begrunnelse for hvorfor The Mute vant Heddaprisen for Årets forestilling 2019, samt Heddaprisen for Beste Scenografi/Kostymedesign og Subjektprisen for Årets Scenekunst.

Tre år etter at 7000 publikummere fikk med seg The Mute i Stavanger konserthus, får Stavangerpublikummet nå muligheten til å oppleve forestillingen på ny.

At eventyret med The Mute fortsetter på denne måten er helt utrolig stas! Spesielt etter et par uvanlige år med pandemi og utsettelser av showene vi skulle gjøre i Operaen i Oslo. Nå er det ekstra stas at vi kan glede oss til comeback med hele originalbesetningen på hjemmebane i Stavanger Konserthus i 2022, sier Christian Eriksen og Janove Ottesen.

Om The Mute:
I 2015 inviterte Stavanger Symfoniorkester Christian Eriksen og Janove Ottesen til et unikt samarbeid der de ble utfordret til å skive en symfonisk stumforestilling. Fredag 29. mars 2019 var det premiere på The Mute i Stavanger konserthus. Forestillingen solgte syv fulle hus og 7000 publikummere sikret seg billetter.

Hotellpakker:
I samarbeid med Scandic tilbyr vi pakker med overnatting og billetter til The Mute. Les mer her.