Ledig stilling: HR-Sjef

SSO_visning_

Vi søker en dyktig og engasjerende HR-sjef med gode samarbeidsevner som vil være med å videreutvikle orkesteret.

Stavanger Symfoniorkester (SSO) er et av Skandinavias mest fremgangsrike orkestre og har de senere årene hatt en betydelig kunstnerisk utvikling og stor publikumsøkning. Orkesteret skal være en nyskapende aktør for symfonisk musikk og har internasjonale ambisjoner. Orkesteret ble grunnlagt i 1938 og består av 85 musikere fra 23 ulike nasjoner og en administrasjon på 15 personer. SSO har fantastiske Stavanger konserthus som sin faste arbeidsplass og konsertarena.

HR-sjef
Søknadsfrist: UTGÅTT

Vi søker en faglig dyktig og engasjerende HR-sjef med gode samarbeidsevner som vil være med å videreutvikle SSO. Som HR-sjef i SSO vil du ha det overordnede ansvaret for all leveranse innen personalområdet og spiller en viktig rolle i ledergruppen.

Din jobb blir å sikre at SSO driver en personalpolitikk i tråd med gjeldende lover og forskrifter, at vi videreutvikler en sterk og positiv organisasjonskultur, og legger til rette for kunstnerisk og administrativ utvikling.

Sentrale arbeidsområder:

  • Personalpolitikk
  • Rekruttering
  • Kompetanse- og organisasjonsutvikling
  • Helse, miljø og sikkerhet
  • Personalansvar for musikere

Vi ser etter deg som har høy gjennomføringsevne, er målrettet og strukturert og en trygg og tydelig kommunikator. Du trives med å kombinere strategisk tekning med operativt arbeid. Ledererfaring vil bli vektlagt. Erfaring fra eller interesse for musikk- eller scenekunstfeltet eller andre prestasjonsvirksomheter er ønskelig.

Eventuelle spørsmål rettes til administrerende direktør Morten Warland på mob. 915 32 016 eller Anne-Berit Hansen på mob. 928 11 669.