I samarbeid med Equinor talentutviklingsprogram, Morgendagens Helter

Venue

Zetlitz

Når man starter et nytt spill er det mange inntrykk å ta inn over seg, plott, grafikk, og spillmekanikkene. Derimot er musikken noe man gjerne ikke reflekterer så mye over med det første. Likevel er det liten tvil om at helhetsinntrykket kan bli drastisk endret av musikken. Tenk på hvordan spillet ville vært uten musikk – blir det like spennende da?

I år er vi så heldige å ha Stian Sandø som konferansier. Sandø er Newton-programleder, kjent fra NRK, p3 og som konferansier på Gullsnutten 2019. I tillegg er han teknogründer og masterstudent på NTNU. Stian er den første Newton-programlederen som fortsetter over to år. Det er fordi han har sørget for Netwon 2.0, YouTube-satsningen av programmet. En av de viktigste grunnene til at han elsker Newton, er fordi han har muligheten til å være et positivt forbilde for innvandrerbarn og bygge en kunnskapsbro mellom mennesker.

I forkant av konserten jobber skoleklasser på 5.-10. trinn i Stavanger med en elevoppgave knyttet til dette teamet, der de skal lage sin egen musikk til et utdrag fra et dataspill. Vinnerkomposisjonen fremføres av Stavanger Symfoniorkester på konserten.