Ledige stillinger

2021-04-07 SSO Ukraina SONY-HI-55

Stavanger Symfoniorkester (SSO) er et av Skandinavias mest fremgangsrike orkestre. Se våre ledige stillinger nedenfor.

65453326_2743112255763990_8432579162211876864_oFOkLpe_w

SSO har de senere årene hatt en sterk kunstnerisk utvikling og fått et stadig større publikum, både nasjonalt og internasjonalt. Nytt konserthus i europeisk toppklasse fra høsten 2012 har gitt SSO ytterligere vekst, og gir musikerne de beste arbeidsforhold. Vil du bli med på veien videre?

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. 

 

VIKARGODKJENNING OG VIKARPRØVESPILL

Orkesteret har jevnlig behov for vikarer på de fleste orkesterinstrumenter og vi har derfor en intensjon om å avholde vikarprøvespill for godkjenning av lokale vikarer hvert år. Kommende vikarprøvespill blir annonsert på denne siden, med prøvespillprogram og noter til orkesterutdrag.

Orkestervikar som har blitt godkjent gjennom prøvespill hos et annet norsk orkester bør ta kontakt med våre orkesterregissører for en vurdering. Dette gjelder uansett hvor i Norge man er basert.

Henvendelser om vikargodkjenning og vikarprøvespill sendes per e-post til orkesterregissørene med oppdatert CV og kontaktinformasjon.

Neste lokale vikarprøvespill blir i 2023. Her finner du en oversikt over repertoar.

 

OM ORGANISASJONEN

Andris Poga fra Latvia er orkesterets sjefdirigent. Orkesteret består av 85 musikere fra 23 ulike nasjoner, og vi har en super administrasjon med 15 ansatte.

Vi er omkranset av en fantastisk natur, med kort vei til både fjell og fjære, så når du ikke er på jobb har du mange muligheter til å boltre deg i naturen – eller benytte deg av det brede spekteret av kulturtilbud i Stavanger.

Les mer om Stavanger-regionen her.

 

BLI BEDRE KJENT MED ORKESTERET

vår YouTube-kanal kan du se konsertfilmer, intervjuer og reportasjer. På vår Instagram får du et innblikk i dagliglivet i orkesteret.