Finne tonen?

SSO_visning_

Stavanger Symfoniorkesters Suite er et sponsornettverk for bedrifter som ønsker en fot innen kulturfeltet i Stavangerregionen.

Vi kan bl.a. tilby:

  • Nettverkssamlinger og mottakelser
  • Minikonserter bare for dere
  • Utvikling av prosjekter som gir noe tilbake til samfunnet
  • Konsertbilletter
  • Merkevarebygging og profilering
  • Tilgang til et helt orkester

SUITENETTVERKET
På Suitesamlingene treffer man bedrifter fra mange ulike bransjer, og samlingene gir en unik mulighet til å begeistre både kunder og ansatte i et av Europas aller beste konserthus. Suitesamlingene inneholder som regel et inspirerende foredrag, noe godt i glasset, og mingling med kunder eller potensielle samarbeidspartnere. Samlingen avsluttes med konsert i Fartein Valen. Du som er Suitemedlem får dessuten markedsført din bedrift i SSOs kanaler, og du får også VIP-billetter og abonnementskort til våre konserter.

Dette er en enestående mulighet for kundepleie og nettverksbygging – verdier som knapt kan måles i penger, men som likevel har en svært fordelaktig pris. Ta kontakt med forretningsutvikler og sponsorkontakt Ingrid Kristensen på tlf. 416 68 135 hvis du vil vite mer om SSOs Suite.

TAKK TIL VÅRE SUITEMEDLEMMER
Equinor Morgendagens Helter, Wintershall Dea, Lyse AS, TotalEnergies, Spiseriet, Viking FK, Kulturkompaniet, Marsh, Møbelgalleriet, OMV, Strawberry, Screen Story, Smedvig Eiendom og Folkehallene.

EKSEMPEL PÅ ET SAMARBEID
Et samarbeid med SSO kan bestå av mye kjekt! I filmen under forteller representanter fra Wintershall Dea hvordan de har løst det.