Sponsor og suite

SSO_visning_

Stavanger Symfoniorkesters Suite er et sponsornettverk for bedrifter som ønsker en fot innen kulturfeltet i Stavangerregionen.

I Suitesamlingene treffer man bedrifter fra mange ulike bransjer, og samlingene gir en unik mulighet til å begeistre både kunder og ansatte i et av Europas aller beste konserthus. Suitesamlingene inneholder som regel et inspirerende foredrag, noe godt i glasset, og mingling med kunder eller potensielle samarbeidspartnere. Samlingen avsluttes med konsert i Fartein Valen. Du som er Suitemedlem får dessuten markedsført din bedrift i SSOs kanaler, og du får også VIP-billetter og abonnementskort til våre konserter.

Dette er en enestående mulighet for kundepleie og nettverksbygging – verdier som knapt kan måles i penger, men som likevel har en svært fordelaktig pris. Ta kontakt med kommersiell leder Gaute Aadnesen på 488 91 537 eller send e-post hvis du vil vite mer om SSOs Suite.

TAKK TIL VÅRE SUITEMEDLEMMER
Equinor Morgendagens Helter, Wintershall, NRK TV-Aksjonen, Møller Bil, Spiseriet, Viking FK, Kulturkompaniet, Marsh, Nov, Møbelgalleriet, OMV, Scandic Hotels, Visolit og Screen Story.