Giselle Boeters begynte som soloharpist i Stavanger Symfoniorkester i 2019. Hun har tidligere hatt samme stilling i Minas Gerais Filharmoniske Orkester i Belo Horizonte i Brasil. Giselle gjester ofte Staatskapelle Berlin, NDR Elbphilarmonie-orkester, München-filharmonien og Concertgebouw-orkesteret. Giselle er opprinnelig fra Nederland og har studert ved konservatoriet i Amsterdam og ved Hanns Eisler-musikkhøgskolen i Berlin, hvor hun ble uteksaminert med høyeste karakter og utmerkelse. Etter endt utdanning var Giselle medlem av orkesterakademiet ved Staatskapelle Berlin i to år.

Hun har vært solist med Amsterdam-konservatoriets symfoniorkester, Nederlands ungdomssymfoniorkester, Brandenburger Symphoniker, Taipei Symphony Orchestra og Minas Gerais filharmoniske orkester.

Giselle er lidenskapelig opptatt av å føre kunnskapen sin videre. Hun har undervist ved Carl Philipp Emanuel musikkgymnas i Berlin og musikkhøgskolen i Lübeck. Etter at hun flyttet til Stavanger i 2019 har hun undervist ved Stavanger kulturskole. Hun gir også nettundervisning til studenter i Europa, Brasil og USA.