Guro Ansteensen Haugli (født 1994) er en av to assistentdirigenter i Stavanger Symfoniorkester i 2023 og 2024. Hun har en mastergrad i dirigering fra Universitetet i Stavanger og jobber som frilansdirigent i tillegg til stillingen i SSO. I SSO har hun assistert blant annet Pablo Gonzales, Peter Eötvös og Andris Poga, og hun dirigerer flere konserter gjennom disse årene. 

Guro har gjennom to perioder vært deltaker i Dirigentforum, et av Dirigentløftets eliteprogram for å utvikle norske dirigenter. Gjennom Dirigentforum og ulike kurs har hun dirigert blant annet Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester og Südwestdeutsche Filharmoni Konstanz, i tillegg til flere av de norske forsvarskorpsene. Hun har deltatt på en rekke mesterklasser med blant annet Johannes Schlaefli, Ed Gardner, Nicolás Pasquet, Eivind Gullberg-Jensen og Sascha Goetzel.

Under Festspillene i Bergen i 2021 var hun en av fire dirigenter på konserten Let’s Play, en konsert med videospillmusikk. Konserten resulterte også i en musikkdokumentar vist på NRK Hovedscenen.