Per Arne Glorvigen (f. 1963) er en norsk musiker og komponist bosatt i Paris. Han regnes som en av de viktigste bandoneonistene i sin generasjon og er særlig kjent for sin tangomusikk. Glorvigen gikk ut fra Norges Musikkhøyskole i 1987 med akkordeon som hovedinstrument og reiste deretter til Paris der han ble elev av den argentinske bandoneon-virtuosen Joan Josè Mosalini.

Etter tre år med omskolering og studier hos Mosalini og etter flere opphold i Buenos Aires, begynte Glorvigen som profesjonell bandoneonist. Møter med Tango-legender som Astor Piazzolla, Horacio Salgán, Osvaldo Pugliese og Horacio Ferrer ble avgjørende. I tillegg til å spille tango har Glorvigen utvidet bandoneon-repertoiret med barokk, kletzmer, pop og ikke minst samtidsmusikk. Glorvigen har spilt med gitaristen Gøran Søllscher, cellistene Natalie Clein, Tormod Dalen og Nicolas Altstaedt, strykekvartettene Apollon Musagète, Leipziger, Maxwell og Alban Berg, samt orkestre som Staatskapelle Dresden, BBC Symphony Orchestra, Orchestra Guiseppe Verdi Milano, Det Russiske Nasjonalorkester, Les Solistes de l’Orchestre de Paris og de viktigeste symfoni- og kammerorkestrene i Skandinavia.

Glorvigen har flere innspillinger og CD-utgivelser på CVen sin. Han har bl.a. utgitt 4 CDer med fiolinisten Gidon Kremer med musikk av Astor Piazzolla. Den første CDen med Glorvigens egne komposisjoner kom i 2019 med cellisten Andreas Brantelid og Det Norske Kammerorkester.