Vi har tidligere solgt billetter med avstandsrestriksjoner. Det betyr at vi har mange ledige enkeltseter i salen. Setene som ligger mellom ulike bestillinger, legges umiddelbart ut i salg. Når det er gjort, kommer vi til å gå gjennom eksisterende bestillinger og foreta to endringer:

  • Fjerne ledig sete innad i bestillinger.
  • Flytte bestillinger inn mot midten av raden, slik at det blir ledige plasser ytterst på hver rad.

For deg som publikum betyr dette at:

  • Dersom du har kjøpt billett(er) med ledige seter ved siden av, vil disse ledige setene nå kunne bli solgt til andre.
  • Dersom du har kjøpt flere billetter som inneholder ledige seter mellom setene, kan det være at dere flyttes ved siden av hverandre. Du vil da få en e-post med informasjon om dette, og lenke til å laste ned nye billetter.
  • Fra nå av kan du ikke kjøpe billetter til flere personer med et ledig sete mellom, eller få garanterte ledige seter ved siden av. Ser du ledige seter på salkartet, er de tilgjengelige i salg.
  • Konsertene våre som tidligere har vært oppført som utsolgte, har nå ledige billetter. Sjekk gjerne gjennom programsiden og se om det er noe som frister!

Vi oppfordrer deg til å bruke billetten du får på SMS fra Stavanger konserthus dagen før konsert. Da er du sikker på å alltid ha den siste – og korrekte – versjonen.

Abonnement
Vi tar sikte på å starte opp igjen abonnement og faste seter fra januar 2022. Mer informasjon om dette kommer på e-post i uke 42 etter høstferien.

Konserter