Program

Baahubali - The Beginning

Medvirkende

Komponist: M. M. Keeravani

Arrangør: Konserten blir presentert av
Avex Classics International, Intermusica og SSO

Sted

Fartein Valen, Stavanger konserthus

Velkommen til en filmkonsert som tar deg med på en eventyrlig reise gjennom fantastiske landskap, og lar deg oppleve spennende kampscener på det store lerretet!

Baahubali – The Beginning er en indisk storslått actionfilm regissert av S.S. Rajamouli, ble utgitt i 2015. Den ble en stor suksess både i India og internasjonalt, og er en av de høyest innbringende indiske filmene noensinne.

Filmen følger historien om Shivudu, en ung mann som bor i en liten landsby i fjellene, og hans eventyrlige reise for å oppdage sannheten om sin fortid og skjebne. I løpet av filmen blir han kjent med sin sanne identitet som Baahubali, sønnen til kongen av Mahishmati, og begynner å kjempe for å gjenopprette sin rettmessige arv.

Baahubali – The Beginning er en film full av action og eventyr, med spektakulære kampscener og visuelt imponerende effekter. Filmen er også kjent for sin flotte musikk som er komponert av M. M. Keeravani. Musikken er en blanding av ulike sjangere, inkludert indisk klassisk musikk, folkemusikk og verdensmusikk. Den inneholder også moderne og pop-inspirerte elementer. Flere av sangene i filmen har blitt store hits, med tekster som tar opp temaer som kjærlighet, heltemot og kamp for rettferdighet.

Med sin blendende visuelle stil og en engasjerende historie, har Baahubali – The Beginning appell til et bredt publikum. Filmen har blitt anerkjent for å sette en ny standard for indisk filmproduksjon, og har inspirert en hel generasjon av filmskapere og seere over hele verden.

Aldersgrense: 15 år