Arbeidsoppgaver

Programplanleggeren inngår i plan- og produksjonsavdelingen. Oppgavene i stillingen er knyttet til både administrasjon, produksjon og research. Programplanleggeren er programrådets administrative ressurs som skal tilrettelegge beslutningsgrunnlag og iverksette beslutninger som fattes i rådet. Programrådets hovedansvar er å iverksette orkesterets kunstneriske planer i henhold til den til enhver tid gjeldende strategi.

Arbeidsdagen vil bestå av kontakt med det internasjonale agentmarkedet, løpende kontakt med programrådet, utarbeide programforslag og kontrakter, samt prosjektledelse med budsjettansvar. Du vil også arbeide med booking og oppfølging av spillesteder, bestillingsverk og turnéplanlegging.

Noe reiseaktivitet, kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som har høyere kunstnerisk og administrativ utdannelse. Du må ha god kjennskap til orkesterbransjen, omfattende repertoarkunnskap og gjerne erfaring med booking av dirigenter og solister. Vi forutsetter at du behersker et skandinavisk språk godt og har gode skriftlige og muntlige engelskkunnskaper. Et godt nettverk med internasjonale agenter vil bli vektlagt. Realkompetanse kan oppveie for manglende formell kompetanse.

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du er grundig, strukturert og har store ambisjoner på vegne av orkesteret. Du drives av å skape resultater sammen med andre. Du har høy arbeidskapasitet og bidrar positivt til arbeidsmiljøet. Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr

Ditt arbeidssted er Stavanger konserthus og her får du jobbe med et ambisiøst symfoniorkester i sterk vekst. I tillegg byr vi på et kunstnerisk miljø med dyktige kolleger som har det morsomt på jobb. Lønn og tiltredelse etter nærmere avtale.

Søknadsfrist

05.08.2018

Søk stillingen

Klikk her for å søke stillingen i Webcruiter (Frist utgått)

Kontaktinformasjon

Trude Svanes
Plan- og produksjonssjef
Mob: 908 79 024
Epost: trude.svanes@sso.no