Stavanger Symfoniorkester er blitt et av Skandinavias mest fremgangsrike orkestre. I denne orkesterpodden får du treffe de som spiller, dirigerer, gjester og flere av de som jobber bak kulissene. Gjør deg klar for gode historier og masse musikk.

Episode 4: Av- og påtroppende sjef, og en neve peanøtter
Latviske Andris Poga er Stavanger Symfoniorkesters nye sjefdirigent fra sesongen 2021/22. I denne episoden får du høre mer om vår nye dirigent, samtidig som vi takker Christian Vasquez som har ledet orkesteret med stødig hånd de siste årene.

Episode 3: Geriljakonserter, cruiseskip og tannlegebesøk
I mai måned arrangerte Stavanger Symfoniorkester over 80 gratiskonserter for hele regionen. I denne episoden blir vi med programleder Guttorm og en kvartett fra orkesteret på tre mer eller mindre planlagte geriljakonserter for intetanende publikummere.

Episode 2: Stavanger Byorkester, tilbakeblikk og opprørsk punker
I andre episode får vi tilbakeblikk fra den tidlige historien til orkesteret, når Guttorm prater med en trofast konsertgjenger som har følgt oss helt siden 1946.

Episode 1: The Mute, Stavangerensemblet og parkeringsbøter
I første episode handler det i stor grad om årets storsatsning, The Mute. Du får høre fra Janove Ottesen og Christian Eriksen, blandet med tilbakeblikk fra symfoniorkesterets spede begynnelse.