Smittevern

koronaorkester

Det skal være trygt å gå på konsert med Stavanger Symfoniorkester. På denne siden finner du informasjon om hvordan vi jobber med smittevern, og hva du som publikummer kan gjøre.

Ingenting slår levende kunst og fysiske møter mellom mennesker! Vi planlegger for å spille alle våre konserter framover for publikum, men antall og avstand avhenger av myndighetenes pålegg og råd om smittevern. Situasjonen vurderes fortløpende og det kan forekomme endringer på kort varsel.

Vi er heldige som har en stor sal med mange seter, og sammen med publikumsvertene i Stavanger konserthus jobber vi for at det skal være enkelt å holde avstand mellom medlemmer fra ulike husstander på konsert.

Dette er det spesielt viktig å huske på framover:

  • Dersom du har vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme.
  • Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånddesinfiserende middel er tilgjengelig flere steder i foajéen. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.
  • Husk kravet om minst en meter avstand.
  • Følg med på SMS for relevante beskjeder fra Stavanger konserthus

Her finner du oppdatert informasjon fra Stavanger konserthus, som gjelder for alle konsertene vi spiller i Fartein Valen.