Ingunn Korsgård Hagen

Ingunn Korsgård Hagen, assistentdirigent i SSO sesongen 20/21

Ingunn Korsgård Hagen studerer master i dirigering fra Universitetet i Stavanger og erfaring fra et bredt utvalg ensembler og repertoar. Hun har studert under Bjarte Engeset, Peter Szilvay, Jukka Iisakkila og Trond Korsgård. Gjennom mesterklasser har hun hatt lærere som Ole Kristian Ruud, Atso Almila, Christian Ehwald, Denise Ham og Mark Heron for å nevne noen.

 

Roeland Henkens

Roeland Henkens, assistentdirigent i SSO sesongen 20/21

Roeland Henkens er opprinnelig fra Belgia, men er bosatt i Oslo der han er solotrompeter i Den Norsk Opera & Ballett. I 2019 og 2020 har han også vært assistentdirigent ved samme sted og har arbeidet blant annet på Edvard Fliflet Bræins «Anne Pedersdotter». Han har en Master in Trumpet Performance fra Frankfurt Conservatory.

Dirigentløftet er Talent Norges dirigentsatsing og omfatter en rekke talentutviklingsprogram. 9.-11.juni var det opptaksprøver til de to øverste nivåene i Dirigentløftet; Opptakt og Dirigentforum. Stavanger Symfoniorkester benyttet anledningen til å rekruttere ikke bare en assistentdirigent, men to, til SSOs kommende sjefdirigent, Andris Poga.

Vi ser frem til samarbeidet og ønsker varmt velkommen til SSO-familien!

Stillingene er sponset av Dirigentløftet/Talent Norge og Sparebankstiftelsen DNB.