Stavanger Symfoniorkester har sammen med Viking og TOU inngått et samarbeid med Sølvberget.  Med lånekort på Sølvberget kan du skaffe deg billetter til konserter og Vikings hjemmekamper.

– Vi håper at dette kan få folk til å komme til Tou som ikke går på konsertene våre til vanlig, de som er i tvil om de skal gå, og de som ikke har råd, sier musikkansvarlig Morten Gjersum på Tou.

– Jeg håper at dette kan få «hvermansen» til å gå Viking-kamp. Stavanger er en by med mange tilflyttere og et stort studentmiljø. Dessuten er det mange som ikke har råd å gå på kamp, sier Vikings leder for privatmarked, Frida L. Gloppen.

Hun er glad for at både Tou og Stavanger Symfoniorkester er med på laget.

– Dette er en fin måte å få vist fram hva man kan gjøre i Stavanger. Jeg håper enda flere aktører blir med, sier hun.

Kommunikasjonssjef Cecilie Christ i Stavanger Symfoniorkester: – Det handler om å gjøre kultur og idrett tilgjengelig for alle. Sølvberget er et sted med stort besøk og lav terskel, og når billettene blir tilgjengelige her, håper jeg også at terskelen til konsertsalen blir lavere og at flere vil teste oss ut, sier hun.

– Vi er veldig glade for å få i stand dette tilbudet og håper at vi kan tilby våre brukere nye gode opplevelser i byen. Vi tror at vi kan nå flere brukere gjennom våre kanaler, sier bibliotek- og kulturhussjef Anne Torill Stensberg.