Turen er nå fulltegnet og det er opprettet venteliste i tilfellet det blir avbestillinger.

Avreisen blir tirsdag 25. april med charterfly sammen med orkesteret. Når vi lander i Moskva drar vi rett til Den røde plass og har litt sightseeing med buss på vei til hotellet hvor det blir felles middag og varietéforestilling på kvelden. Deretter besøker vi Kreml og går sammen på SSOs konsert 26. april. Vi reiser videre med hurtigtog til St. Petersburg dagen etter og går på SSOs konsert i Mariinskij-teateret om kvelden, samt har sosial sammenkomst med dirigent og orkester. Deretter blir det tre opplevelsesrike dager i St. Petersburg med guider og representant fra SSO, mens orkesteret drar videre til Finland og Nederland. Hjemreise blir mandag 1. mai fra St. Petersburg med SAS via København.

tine_stavanger-5956.jpg

Gruppereisen inkluderer fly, busstransporter, hotell i Moskva (2 netter) og hotell i St. Petersburg (4 netter), to SSO-konserter med sjefdirigent Christian Vasquez, norsktalende guide (Maria, som er født og oppvokst i St. Petersburg), buss-sightseeing i Moskva med Den røde plass, omvisning i Kreml, tog og metro, bussightseeing i St. Petersburg, båttur på elver og kanaler i St. Petersburg med egen charterbåt, guidet spasertur gjennom Peter- og Paulfestningen, omvisning i Vinterpalasset, bespisning på gode og historiske restauranter m.m. Det planlegges også ballettforestilling i St. Petersburg.

Pris: 22.700 kroner pr. person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom: 1640,-
Depositum (7000,-) betales innen 25. oktober og resterende beløp har betalingsfrist 1. februar 2017.
Torsdag 9. mars 2017 inviteres alle påmeldte til en sosial sammenkomst i forkant av Hovedseriekonserten.
 
Sammen med Reiseklubb1/St. Petersburg Spesialisten A/S setter vi sammen et spennende program for våre venner, og vi tør garantere en uforglemmelig musikalsk kulturreise. (Det var samme reisebyrå vi samarbeidet med i forbindelse med publikumsreisen til Spania i april 2015).

Påmeldte vil få nærmere informasjon om visum i etterkant av påmelding. SSO og reisebyrået er behjelpelige med dette.

Lurer du på noe, ta kontakt med Erik Landmarke-post:

 

090317_sergeykhachatryan.jpg

Turneprogrammet blir fremført også i Stavanger konserthus i løpet av to konserter, torsdag 9. mars (Hovedserien) og fredag 21. april (Klassikerserien). Solist er Sergey Khachatryan, fiolin (bildet). Turneen starter i Russland i noen av de mest prestisjefylle salene i landet, Tsjaikovskij-salen i Moskva og Mariinskij-teateret i St. Petersburg. Salen i Moskva åpnet i 1940 i anledning hundreårsmarkeringen til den russiske komponisten Tsjaikovskij. Den er utformet som et amfiteater inspirert av antikkens Hellas, der scenen blir omfavnet av publikum. I de senere år har konsertsalen gjennomgått en oppgradering av akustikken, og publikumsområdene har blitt restaurert tilbake til noe av sin originale form.

Den kjente dirigenten Gergiev har vært nært knyttet til Mariinskij-teateret som dirigent og som kunstnerisk leder i en årrekke. Selve teateret har en historie som strekker seg tilbake til slutten av 1700-tallet. Etter en brann for noen år siden, fikk Gergiev bygget en helt ny konsertsal i tilknytning til teateret, som åpnet i 2006. Den regnes blant de beste i verden mht akustiske forhold.