Gjennom de siste tre tiårene har Katrine Gislinge etablert seg som en av Skandinavias ledende og mest markante pianister, og med sin formidable uttrykksvilje og eksepsjonelle innlevelse i musikken plasserer hun seg som en av de absolutt mest markante og interessante kunstnerne i Danmark.

Pianistens tolkninger er preget av en sitrende følsomhet, hvor hver eneste lille detalj i musikken får stor betydning, men samtidig samler seg i en klar og fremadrettet strøm. I hennes hender, i hennes musikerskap, formår hun å skape den fullendte balansen mellom det mest skjøre og det mest direkte.

Repertoaret hennes spenner fra Bach til den aller nyeste musikken, og hun formår på en vakker og fascinerende måte å få sitt personlige, følsomme spill til å gi farge og ekstra dimensjoner til hver eneste av klaverrepertoarets stilperioder.

Katrine Gislinge har samarbeidet med musikere og dirigenter som Gustavo Dudamel, Gidon Kremer, Augustin Dumay, Jin Wang, Kurt Sanderling, Andreas Brantelid med flere, og spilt på festivaler som Lockenhaus, Bergen, Trondheim, Cervantino, London, Radio France Montpellier, samt i konsertsaler som Carnegie Hall, Concertgebouw med flere.