Medvirkende

Hilde Selvikvåg
Inger Lise Hope
Izabell
Kjartan Salvesen
Kriminell kunst
Magne Høyland
Stavanger Gospel Company
Thomas Tvedt

Reid Gilje, dirigent
Aslak Sira Myhre, konferansier

Sted

Fartein Valen, Stavanger konserthus

Det blir en helt unik konsertopplevelse når supportersanger fra Torfæusgate til Jåtttåvågen settes sammen til en reise gjennom Viking sin historie. Her skal blodet bruse mørkeblått.

Hør bare: på scenen står artistene Hilde Selvikvåg, Inger Lise Hope, Izabell, Kjartan Salvesen, Kriminell kunst, Magne Høyland, Stavanger Gospel Company og Thomas Tvedt. Aslak Sira Myhre leder oss gjennom kvelden. Han har vært fotballkommentator for NRK, har utgitt flere bøker om fotball og er selvsagt blodfan av Viking. Så blir det hele tatt ut i det storslagne sammen med Stavanger Symfoniorkester.

Jubileumskonserten er Stavanger Symfoniorkester sin bursdagsgave til Viking fotballklubb. For å hylle fotballen, klubben og alt den betyr for så mange. Som takk for øyeblikkene, gåsehud, trampeklapp og allsang på stadion. For små og store fotballhelter, drømmer, mål og ambisjoner. Nå er det vår tur å invitere dere inn på vår hjemmebane; Fartein Valen i Stavanger konserthus. Med oss tar vi flagg, skjerf og vimpler, stemningen fra tribunen og ikke minst: alle som heier på Viking. For Viking er oss. Viking er laget vårt.

VIKING ETTERFEST FREDAG 25. OKTOBER
Etter fredagskonserten inviterer vi til storslått etterfest i konserthuset. Vi garanterer en uforglemmelig avslutning på kvelden!

 

I samarbeid med